Napíšte nám

Navštívte nás

Sloboda a Solidarita Lucia Nicholsonová: Politici naprieč spektrom sa vzácne zhodnú na jednej veci - naše deti sú tučné, nepáči sa nám to a chceme s tým niečo urobiť. Napriek tomu odmietam, aby šiel štát regulovať školské bufety. Nijako tým totiž nevyrieši zodpovednosť rodiča a jeho výchovy za zdravé návyky potomkov.
Obezitu detí nevyrieši regulácia bufetov.
Páči sa 165 ľuďom,
komentárov: 47
Sloboda a Solidarita Vládou schválené cestovanie zadarmo železničnou dopravou pre seniorov a študentov je fackou strednej triede a všetkým ľuďom, ktorí na Slovensku pracujú, podnikajú a tvoria hodnoty. Fico systematicky žmýka podnikateľov a strednú vrstvu vyššími daňami i odvodmi, aby mohol zo spoločných peňazí bez škrupúľ podplácať neproduktívne skupiny obyvateľov, u ktorých na výmenu očakáva ich hlas.
Smer dal facku všetkým, ktorí pracujú, či podnikajú, hlásia sulíkovci
Páči sa 2091 ľuďom,
komentárov: 231
Sloboda a Solidarita Richard Sulík: Nie som za to, aby Slovensko z Únie vystúpilo. Ja len hovorím, že tamten bruselský „socík“ treba reformovať a tiež je potrebné niektoré kompetencie vrátiť členským krajinám."
ROZHOVOR: Bruselský
Páči sa 187 ľuďom,
komentárov: 21

Víťazstvo Freša - dobrý signál pre SaS

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) s potešením prijala správu o tom, že občania Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) zvolili za nového župana Pavla Freša. Jednoznačne tak dali STOP bezbrehému míňaniu peňazí z rastúceho dlhu, typickému pre populistov zo SMERu.

Premiér bohatne na úkor médií a slobody prejavu

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) so zhnusením sleduje, ako premiér Robert Fico bohatne vďaka tlačovému zákonu a na úkor slobody médií.Premiér Fico si presadil tlačový zákon so sankciami pre médiá, ktoré v demokratickom svete nemajú obdobu a vystaval si na tom slušný biznis. V tlačovom zákone napriek pripomienkam vydavateľov pretlačil právo na odpoveď, ktoré už stihol využiť, aj keď pôvodne vyhlasoval, že nie je určené pre politikov.

SaS: Strážili sme poctivo

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) touto cestou oceňuje prácu všetkých, ktorí vo voľbách do VÚC zastupovali stranu vo volebných komisiách. To, že SaS obsadila takmer všetky okrskové komisie, splnilo svoj účel. Ukázalo sa, že na závažné porušenie zákona o voľbách do samospráv poukázali práve nominanti SaS.

SaS: Sme na správnej ceste

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) ďakuje za podporu, ktorú jej dali občania vo voľbách do VÚC. Získala 5, 87% hlasov zúčastnených voličov, čo je viac ako v ktoromkoľvek z doterajších prieskumov verejnej mienky.