Sloboda a Solidarita NEZABÚDAJME Otázkou nie je, či ho mali zafarbiť. Vôbec ho totiž nemali postaviť. Slováci nezabúdajú. A ani na to, čo sa deje dnes, sa ešte dlho, dlho nezabudne.
Historici: Biľak bol temná postava, pamätník je oslavou kolaboranta
Páči sa 202 ľuďom,
komentárov: 92
Sloboda a Solidarita FINANČNÁ ODLUKA NESTAČÍ Sebavedomá a skutočne prospešná vláda by mala čo najskôr začať vyjednávať s Vatikánom o výraznom zúžení privilégií, ktoré u nás požíva katolícka cirkev. Finančná odluka cirkví od štátu je síce zaujímavá téma, ale cirkvi treba odlúčiť systémovo. Vzdelávanie, financovanie aktivít cirkví, nezverejňovanie zbierok v kostoloch, odlišné pravidlá pre projekty organizované cirkvami... to všetko smrdí diskrimináciou. Súčasná vláda sebavedomá určite je. Otázkou zostáva jej skutočný prospech ľuďom.
Katolíci si bez peňazí štátu neveria. Majetok cirkví nik nezistí
Páči sa 189 ľuďom,
komentárov: 54

Víťazstvo Freša - dobrý signál pre SaS

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) s potešením prijala správu o tom, že občania Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) zvolili za nového župana Pavla Freša. Jednoznačne tak dali STOP bezbrehému míňaniu peňazí z rastúceho dlhu, typickému pre populistov zo SMERu.

Premiér bohatne na úkor médií a slobody prejavu

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) so zhnusením sleduje, ako premiér Robert Fico bohatne vďaka tlačovému zákonu a na úkor slobody médií.Premiér Fico si presadil tlačový zákon so sankciami pre médiá, ktoré v demokratickom svete nemajú obdobu a vystaval si na tom slušný biznis. V tlačovom zákone napriek pripomienkam vydavateľov pretlačil právo na odpoveď, ktoré už stihol využiť, aj keď pôvodne vyhlasoval, že nie je určené pre politikov.

SaS: Strážili sme poctivo

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) touto cestou oceňuje prácu všetkých, ktorí vo voľbách do VÚC zastupovali stranu vo volebných komisiách. To, že SaS obsadila takmer všetky okrskové komisie, splnilo svoj účel. Ukázalo sa, že na závažné porušenie zákona o voľbách do samospráv poukázali práve nominanti SaS.

SaS: Sme na správnej ceste

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) ďakuje za podporu, ktorú jej dali občania vo voľbách do VÚC. Získala 5, 87% hlasov zúčastnených voličov, čo je viac ako v ktoromkoľvek z doterajších prieskumov verejnej mienky.
Archív