Napíšte nám

Navštívte nás

Sloboda a Solidarita V prvej časti poučného kabaretu ´Brusel neblázni´ sa jeho režisér a herec v jednej osobe Nikita Slovák pokúša presvedčiť úplatného komisára Richarda, že vie naučiť nezamestnaných importovať, aportovať i exportovať. Podarí sa mu to?
Ako získať eurofondy rýchlo a lacno (na hlúposti)
Páči sa 196 ľuďom,
komentárov: 18
Sloboda a Solidarita Robert Fico sa veľmi zamračil, keď predseda SaS Richard Sulík skritizoval jeho eurolídra Maroša Šefčoviča. Schytil kačacie brko, namočil ho do kalamára s krvou i takto spustil: Vy jeden eurokrikľúň!
Ad: Kto je Maroš Šefčovič?
Páči sa 48 ľuďom,
komentárov: 16
Sloboda a Solidarita Internet je posledné slobodné médium vo svete. Budeme robiť všetko preto, aby to tak zostalo.
Martin Poliačik: Mňa bude v europarlamente počuť aj vidieť
Páči sa 144 ľuďom,
komentárov: 47

Víťazstvo Freša - dobrý signál pre SaS

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) s potešením prijala správu o tom, že občania Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) zvolili za nového župana Pavla Freša. Jednoznačne tak dali STOP bezbrehému míňaniu peňazí z rastúceho dlhu, typickému pre populistov zo SMERu.

Premiér bohatne na úkor médií a slobody prejavu

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) so zhnusením sleduje, ako premiér Robert Fico bohatne vďaka tlačovému zákonu a na úkor slobody médií.Premiér Fico si presadil tlačový zákon so sankciami pre médiá, ktoré v demokratickom svete nemajú obdobu a vystaval si na tom slušný biznis. V tlačovom zákone napriek pripomienkam vydavateľov pretlačil právo na odpoveď, ktoré už stihol využiť, aj keď pôvodne vyhlasoval, že nie je určené pre politikov.

SaS: Strážili sme poctivo

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) touto cestou oceňuje prácu všetkých, ktorí vo voľbách do VÚC zastupovali stranu vo volebných komisiách. To, že SaS obsadila takmer všetky okrskové komisie, splnilo svoj účel. Ukázalo sa, že na závažné porušenie zákona o voľbách do samospráv poukázali práve nominanti SaS.

SaS: Sme na správnej ceste

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) ďakuje za podporu, ktorú jej dali občania vo voľbách do VÚC. Získala 5, 87% hlasov zúčastnených voličov, čo je viac ako v ktoromkoľvek z doterajších prieskumov verejnej mienky.