Napíšte nám

Navštívte nás

Sloboda a Solidarita PROTEST V KOŠICIACH Nie je to len o Bratislave. Korupcia prerastá celým Slovenskom a aj východniari majú už plné zuby rozkrádania. Príďte podporiť boj proti korupcii, stretneme sa o 17:00 na Hlavnom námestí v Košiciach!
Páči sa 506 ľuďom,
komentárov: 61
Sloboda a Solidarita DEMONŠTRÁCIA Morálka sa nedá prikázať zákonom. Keď sa grázli pretŕčajú na recepciách a večierkoch, a slušní ľudia musia vyjsť do ulíc a bojovať za SVOJE poctivo zarobené peniaze, o morálke sa nedá hovoriť. Máme 6 požiadaviek a s vašou podporou ich bude jednoduchšie presadiť. Vyhráme však až vtedy, keď slušnosť a česť budú hodnoty, kvôli ktorým sa oplatí niečo obetovať.
Sulik November
Páči sa 260 ľuďom,
komentárov: 40
Sloboda a Solidarita Smer má kradnutie zakódované vo svojej politickej DNA. Personálne hry nezmenia podstatu systému. Poďme dnes na námestie SNP spoločne odsúdiť túto podstatu, ktorá zmenila politiku zo služby občanom na službu mecenášom. Smeráci, stačilo!
Tisíce ľudí povedia nie Ficovi a korupcii. Bratislavu čaká veľký protest
Páči sa 532 ľuďom,
komentárov: 80

Víťazstvo Freša - dobrý signál pre SaS

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) s potešením prijala správu o tom, že občania Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) zvolili za nového župana Pavla Freša. Jednoznačne tak dali STOP bezbrehému míňaniu peňazí z rastúceho dlhu, typickému pre populistov zo SMERu.

Premiér bohatne na úkor médií a slobody prejavu

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) so zhnusením sleduje, ako premiér Robert Fico bohatne vďaka tlačovému zákonu a na úkor slobody médií.Premiér Fico si presadil tlačový zákon so sankciami pre médiá, ktoré v demokratickom svete nemajú obdobu a vystaval si na tom slušný biznis. V tlačovom zákone napriek pripomienkam vydavateľov pretlačil právo na odpoveď, ktoré už stihol využiť, aj keď pôvodne vyhlasoval, že nie je určené pre politikov.

SaS: Strážili sme poctivo

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) touto cestou oceňuje prácu všetkých, ktorí vo voľbách do VÚC zastupovali stranu vo volebných komisiách. To, že SaS obsadila takmer všetky okrskové komisie, splnilo svoj účel. Ukázalo sa, že na závažné porušenie zákona o voľbách do samospráv poukázali práve nominanti SaS.

SaS: Sme na správnej ceste

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) ďakuje za podporu, ktorú jej dali občania vo voľbách do VÚC. Získala 5, 87% hlasov zúčastnených voličov, čo je viac ako v ktoromkoľvek z doterajších prieskumov verejnej mienky.