Napíšte nám

Navštívte nás

Sloboda a Solidarita ZA DVERAMI TEJ POSLEDNEJ KOMNATY Prípady, v ktorých má eutanázia opodstatnenie, sa dejú za zatvorenými dverami na nemocničných lôžkach, v hospicoch alebo v domácnostiach. Len tí, ktorí za tými dvermi boli, vedia, aké neuveriteľne smutné a dojímavé príbehy sa tam odohrávajú.
Komentár: Eutanázia nie je o zabití, je o dôstojnom ukončení utrpenia
Páči sa 152 ľuďom,
komentárov: 26
Sloboda a Solidarita TEMNOTY DNEŠNÝCH DNÍ Homofóbny svet kňaza Mariána Kuffu a k tomu ešte aj homofóbne referendum, v ktorom sa zlievajú do jednej akcie politická vypočítavosť s neznášanlivosťou. Také sú temnoty týchto slovenských dní. Veríme, že prezident Andrej Kiska nechá posúdiť referendové otázky ústavnému sudu. Takáto právomoc mu vyplýva z ústavy.
Vyzvete ľudí na účasť na referende za rodinu? (anketa)
Páči sa 116 ľuďom,
komentárov: 74
Sloboda a Solidarita Človek s nevyliečiteľnou chorobou a pociťujúci neznesiteľné utrpenie by mal mať právo rozhodnúť o dôstojnom odchode zo života. A štát by mu mal na to vytvoriť podmienky. Dnes sme otvorili tému uzákonenia eutanázie. Privítame vaše názory a postrehy na: diskusia@eutanazia.sk.
Eutanázia
Páči sa 205 ľuďom,
komentárov: 64

Víťazstvo Freša - dobrý signál pre SaS

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) s potešením prijala správu o tom, že občania Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) zvolili za nového župana Pavla Freša. Jednoznačne tak dali STOP bezbrehému míňaniu peňazí z rastúceho dlhu, typickému pre populistov zo SMERu.

Premiér bohatne na úkor médií a slobody prejavu

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) so zhnusením sleduje, ako premiér Robert Fico bohatne vďaka tlačovému zákonu a na úkor slobody médií.Premiér Fico si presadil tlačový zákon so sankciami pre médiá, ktoré v demokratickom svete nemajú obdobu a vystaval si na tom slušný biznis. V tlačovom zákone napriek pripomienkam vydavateľov pretlačil právo na odpoveď, ktoré už stihol využiť, aj keď pôvodne vyhlasoval, že nie je určené pre politikov.

SaS: Strážili sme poctivo

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) touto cestou oceňuje prácu všetkých, ktorí vo voľbách do VÚC zastupovali stranu vo volebných komisiách. To, že SaS obsadila takmer všetky okrskové komisie, splnilo svoj účel. Ukázalo sa, že na závažné porušenie zákona o voľbách do samospráv poukázali práve nominanti SaS.

SaS: Sme na správnej ceste

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) ďakuje za podporu, ktorú jej dali občania vo voľbách do VÚC. Získala 5, 87% hlasov zúčastnených voličov, čo je viac ako v ktoromkoľvek z doterajších prieskumov verejnej mienky.