Napíšte nám

Navštívte nás

Sloboda a Solidarita POCHOD PROTI KORUPCII Po štvrťstoročí opäť stojíme na námestí. Naozaj sme vtedy bojovali za takúto krajinu? Netúžili sme náhodou, aby ju viedli čestní a neúplatní ľudia? Ak na to náhodou niekto zabudol, alebo vtedy zrovna musel kachličkovať, je čas, aby sme mu to pripomenuli. V utorok 25.novembra o 17:00 sa stretneme na Námestí SNP v Bratislave a spoločne sa presunieme k budove NR SR, aby sme ukázali, že korupcia musí zmiznúť z našej politiky. https://www.facebook.com/events/1556101304623887/?ref=ts&fref=ts
Nebáť sa a nekradnúť
Páči sa 355 ľuďom,
komentárov: 107
Sloboda a Solidarita Všetci, ktorí si hovoria, že aj tak sa nič nezmení, aj tak je to celé zlé a všetci kradnú...všetci máte príležitosť prísť v utorok 25.novembra na Námestie SNP a prispieť k tomu, aby sa to zmenilo.
Premiéra nezaujímajú ľudia, prídeme zase na námestie
Páči sa 348 ľuďom,
komentárov: 67
Sloboda a Solidarita NEBÁŤ SA A NEKRADNÚŤ! Nikdy nezabudnime, že spolu máme obrovskú silu. Ukázali sme ju pred 25 rokmi, vieme ju ukázať aj teraz. Na nás je vládnuca chobotnica prislabá!
Nebáť sa a nekradnúť
Páči sa 322 ľuďom,
komentárov: 43

Víťazstvo Freša - dobrý signál pre SaS

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) s potešením prijala správu o tom, že občania Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) zvolili za nového župana Pavla Freša. Jednoznačne tak dali STOP bezbrehému míňaniu peňazí z rastúceho dlhu, typickému pre populistov zo SMERu.

Premiér bohatne na úkor médií a slobody prejavu

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) so zhnusením sleduje, ako premiér Robert Fico bohatne vďaka tlačovému zákonu a na úkor slobody médií.Premiér Fico si presadil tlačový zákon so sankciami pre médiá, ktoré v demokratickom svete nemajú obdobu a vystaval si na tom slušný biznis. V tlačovom zákone napriek pripomienkam vydavateľov pretlačil právo na odpoveď, ktoré už stihol využiť, aj keď pôvodne vyhlasoval, že nie je určené pre politikov.

SaS: Strážili sme poctivo

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) touto cestou oceňuje prácu všetkých, ktorí vo voľbách do VÚC zastupovali stranu vo volebných komisiách. To, že SaS obsadila takmer všetky okrskové komisie, splnilo svoj účel. Ukázalo sa, že na závažné porušenie zákona o voľbách do samospráv poukázali práve nominanti SaS.

SaS: Sme na správnej ceste

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) ďakuje za podporu, ktorú jej dali občania vo voľbách do VÚC. Získala 5, 87% hlasov zúčastnených voličov, čo je viac ako v ktoromkoľvek z doterajších prieskumov verejnej mienky.