Sloboda a Solidarita JUBILEJNÝ SYMPATIZANT Ešte včera sme mali 1499 Priateľov slobody, a dnes nám nasnežil tisícpäťstý:) Ak sa chcete pridať, www.strana-sas.sk/priatelslobody
Páči sa 120 ľuďom,
komentárov: 5
Sloboda a Solidarita AND THE WINNER IS... Ako by asi slovenskí živnostníci hlasovali za "hit roka"? Samozrejme, výhercovia štátnych tendrov bez referencií a s najvyššou ponúknutou cenou hlasovať nemusia - tým je fajn.
Píše Jozef Mihál: Podnikateľská hitparáda
Páči sa 108 ľuďom,
komentárov: 12

Víťazstvo Freša - dobrý signál pre SaS

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) s potešením prijala správu o tom, že občania Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) zvolili za nového župana Pavla Freša. Jednoznačne tak dali STOP bezbrehému míňaniu peňazí z rastúceho dlhu, typickému pre populistov zo SMERu.

Premiér bohatne na úkor médií a slobody prejavu

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) so zhnusením sleduje, ako premiér Robert Fico bohatne vďaka tlačovému zákonu a na úkor slobody médií.Premiér Fico si presadil tlačový zákon so sankciami pre médiá, ktoré v demokratickom svete nemajú obdobu a vystaval si na tom slušný biznis. V tlačovom zákone napriek pripomienkam vydavateľov pretlačil právo na odpoveď, ktoré už stihol využiť, aj keď pôvodne vyhlasoval, že nie je určené pre politikov.

SaS: Strážili sme poctivo

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) touto cestou oceňuje prácu všetkých, ktorí vo voľbách do VÚC zastupovali stranu vo volebných komisiách. To, že SaS obsadila takmer všetky okrskové komisie, splnilo svoj účel. Ukázalo sa, že na závažné porušenie zákona o voľbách do samospráv poukázali práve nominanti SaS.

SaS: Sme na správnej ceste

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) ďakuje za podporu, ktorú jej dali občania vo voľbách do VÚC. Získala 5, 87% hlasov zúčastnených voličov, čo je viac ako v ktoromkoľvek z doterajších prieskumov verejnej mienky.
Archív