Napíšte nám

Navštívte nás

Sloboda a Solidarita Made in Czechoslovakia alebo Made in CzechoSlovakia? Zatiaľ však len na štátnej úrovni.
Svetová značka ožíva. Vracia sa Made in CzechoSlovakia
Páči sa 99 ľuďom,
komentárov: 46
Sloboda a Solidarita Nerobí nás schopnosť vcítiť sa do utrpenia iných lepších, vnímavejších, zdržanlivejších pri páchaní zla? Neplatí to analogicky aj pri vciťovaní sa mužov do situácie žien a naopak žien do situácie mužov? Nie je rozumné viesť k vzájomnému rešpektu cez zámenu úloh už deti? Nie, nie je, myslí si minister školstva Pellegrini. Nech teda rozkvitá zadubenosť!
Vcítenie sa detí do opačného pohlavia nariadil Pellegrini zmeniť
Páči sa 57 ľuďom,
komentárov: 58
Sloboda a Solidarita Minister financií Kažimír sa nechal obísť pri schvaľovaní daňových úľav pri investíciách nad 200 miliónov eur. Dnes sa nechal počuť, že v zásade súhlasí s automatickým mechanizmom nároku na investičné stimuly pre podnikateľov, lebo sa tým vraj zamedzí ich vyberaniu z klobúka. Minister Kažimír zavádza. O žiadny automatizmus nejde - o takýchto daňových úľavách rozhoduje podľa smeráckej novely zákona o investičnej pomoci minister hospodárstva alebo dopravy.
Minister v zásade súhlasí s automatickým nárokom na investičné stimuly
Páči sa 31 ľuďom,
komentárov: 18

Víťazstvo Freša - dobrý signál pre SaS

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) s potešením prijala správu o tom, že občania Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) zvolili za nového župana Pavla Freša. Jednoznačne tak dali STOP bezbrehému míňaniu peňazí z rastúceho dlhu, typickému pre populistov zo SMERu.

Premiér bohatne na úkor médií a slobody prejavu

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) so zhnusením sleduje, ako premiér Robert Fico bohatne vďaka tlačovému zákonu a na úkor slobody médií.Premiér Fico si presadil tlačový zákon so sankciami pre médiá, ktoré v demokratickom svete nemajú obdobu a vystaval si na tom slušný biznis. V tlačovom zákone napriek pripomienkam vydavateľov pretlačil právo na odpoveď, ktoré už stihol využiť, aj keď pôvodne vyhlasoval, že nie je určené pre politikov.

SaS: Strážili sme poctivo

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) touto cestou oceňuje prácu všetkých, ktorí vo voľbách do VÚC zastupovali stranu vo volebných komisiách. To, že SaS obsadila takmer všetky okrskové komisie, splnilo svoj účel. Ukázalo sa, že na závažné porušenie zákona o voľbách do samospráv poukázali práve nominanti SaS.

SaS: Sme na správnej ceste

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) ďakuje za podporu, ktorú jej dali občania vo voľbách do VÚC. Získala 5, 87% hlasov zúčastnených voličov, čo je viac ako v ktoromkoľvek z doterajších prieskumov verejnej mienky.