Sloboda a Solidarita Príďte nám osobne povedať, čo vás trápi aj čo potrebujete. Prehodíme pár slov o našom ekonomickom programe, o riešeniach, ktoré ponúkame, aby sa na Slovensku oplatilo žiť, pracovať a podnikať. Tešíme sa na vás zajtra na Dni otvorených dverí v NR SR. Vaši SaSkári.
www.nrsr.sk
Páči sa 39 ľuďom,
komentárov: 12
Sloboda a Solidarita Premiér Fico akoby si obul topánky Mariana Kotlebu. Nielen pre to bola tento rok spomienka na povstanie zatienená troma nepríjemnými súvislosťami. Tak to cítil Martin Klus.
Tri veci, ktoré pokazili oslavy SNP
Páči sa 33 ľuďom,
komentárov: 8
Billboardy (všetky)

Víťazstvo Freša - dobrý signál pre SaS

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) s potešením prijala správu o tom, že občania Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) zvolili za nového župana Pavla Freša. Jednoznačne tak dali STOP bezbrehému míňaniu peňazí z rastúceho dlhu, typickému pre populistov zo SMERu.

Premiér bohatne na úkor médií a slobody prejavu

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) so zhnusením sleduje, ako premiér Robert Fico bohatne vďaka tlačovému zákonu a na úkor slobody médií.Premiér Fico si presadil tlačový zákon so sankciami pre médiá, ktoré v demokratickom svete nemajú obdobu a vystaval si na tom slušný biznis. V tlačovom zákone napriek pripomienkam vydavateľov pretlačil právo na odpoveď, ktoré už stihol využiť, aj keď pôvodne vyhlasoval, že nie je určené pre politikov.

SaS: Strážili sme poctivo

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) touto cestou oceňuje prácu všetkých, ktorí vo voľbách do VÚC zastupovali stranu vo volebných komisiách. To, že SaS obsadila takmer všetky okrskové komisie, splnilo svoj účel. Ukázalo sa, že na závažné porušenie zákona o voľbách do samospráv poukázali práve nominanti SaS.

SaS: Sme na správnej ceste

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) ďakuje za podporu, ktorú jej dali občania vo voľbách do VÚC. Získala 5, 87% hlasov zúčastnených voličov, čo je viac ako v ktoromkoľvek z doterajších prieskumov verejnej mienky.
Archív