Napíšte nám

Navštívte nás

Sloboda a Solidarita Daj človeku rybu, nakŕmiš ho na deň. Nauč ho loviť, nakŕmiš ho na celý život. Toto staré čínske príslovie platí v plnom rozsahu aj v tomto prípade. Ľudia by mali mať možnosť sami sa rozhodnúť, či chcú ostať závislí, alebo sa naučia tie ryby chytať aj sami. A žiaden zákon ani dodávateľ tepla by ich v tom obmedzovať nemal.
Teplo v zajatí dodávateľov | HNblogy
Páči sa 41 ľuďom,
komentárov: 2
Sloboda a Solidarita RICHTER POTVRDIL, ŽE NA MINISTERSKÝ POST NEPATRÍ Dnešná schôdza o odvolávaní ministra práce, sociálnych vecí a rodiny potvrdila, že Ján Richter na tento post nepatrí. Vo svojich vystúpeniach sa hrdo prihlásil k dotovaniu megaúspešného exekútora i k "dobrým radám" smeráckym starostom, akú firmu na eurofondy si majú vybrať. Je hanba, že jeho kolegovia to buď nevidia alebo nesmú vidieť.
Páči sa 105 ľuďom,
komentárov: 19
Sloboda a Solidarita Už aj vo Vatikáne sa liberalizuje a otvára sa nový pohľad na spolužitie ľudí. Ale slovenská spoločnosť akoby sa stále potrebovala vyrovnávať skôr s 19. ako s 21. storočím.
Martin Poliačik vs. Aliancia za rodinu
Páči sa 191 ľuďom,
komentárov: 62

Víťazstvo Freša - dobrý signál pre SaS

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) s potešením prijala správu o tom, že občania Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) zvolili za nového župana Pavla Freša. Jednoznačne tak dali STOP bezbrehému míňaniu peňazí z rastúceho dlhu, typickému pre populistov zo SMERu.

Premiér bohatne na úkor médií a slobody prejavu

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) so zhnusením sleduje, ako premiér Robert Fico bohatne vďaka tlačovému zákonu a na úkor slobody médií.Premiér Fico si presadil tlačový zákon so sankciami pre médiá, ktoré v demokratickom svete nemajú obdobu a vystaval si na tom slušný biznis. V tlačovom zákone napriek pripomienkam vydavateľov pretlačil právo na odpoveď, ktoré už stihol využiť, aj keď pôvodne vyhlasoval, že nie je určené pre politikov.

SaS: Strážili sme poctivo

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) touto cestou oceňuje prácu všetkých, ktorí vo voľbách do VÚC zastupovali stranu vo volebných komisiách. To, že SaS obsadila takmer všetky okrskové komisie, splnilo svoj účel. Ukázalo sa, že na závažné porušenie zákona o voľbách do samospráv poukázali práve nominanti SaS.

SaS: Sme na správnej ceste

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) ďakuje za podporu, ktorú jej dali občania vo voľbách do VÚC. Získala 5, 87% hlasov zúčastnených voličov, čo je viac ako v ktoromkoľvek z doterajších prieskumov verejnej mienky.