Sloboda a Solidarita NÁVŠTEVA U PÁNA PREZIDENTA BOLA ÚSPEŠNÁ Pán prezident Andrej Kiska, po vypočutí našich argumentov, diskriminačný zákon o minimálnom dôchodku nepodpísal a vrátil do parlamentu. Ak ho napriek tomu poslanci opätovne schvália, obrátime sa na ústavný súd a budeme brániť práva sporiteľov v II. pilieri.
Prezident Kiska nepodpísal zákon o minimálnom dôchodku
Páči sa 339 ľuďom,
komentárov: 39
Sloboda a Solidarita FICO OKLAMAL AJ SVOJICH VLASTNÝCH VOLIČOV Blesková privatizácia Telekomu javí znaky dohodnutého biznisu – občania boli zneužití na vygenerovanie ceny, tá bola behom pár hodín akože „prebitá" (pre vopred vybraného uchádzača) a obchod bol narýchlo a v tichosti zrealizovaný. Stovky miliónov, ktoré by sa dali využiť inde, vyleteli hore komínom.
Robert Fico oklamal ľudí | HNblogy
Páči sa 348 ľuďom,
komentárov: 69

Víťazstvo Freša - dobrý signál pre SaS

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) s potešením prijala správu o tom, že občania Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) zvolili za nového župana Pavla Freša. Jednoznačne tak dali STOP bezbrehému míňaniu peňazí z rastúceho dlhu, typickému pre populistov zo SMERu.

Premiér bohatne na úkor médií a slobody prejavu

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) so zhnusením sleduje, ako premiér Robert Fico bohatne vďaka tlačovému zákonu a na úkor slobody médií.Premiér Fico si presadil tlačový zákon so sankciami pre médiá, ktoré v demokratickom svete nemajú obdobu a vystaval si na tom slušný biznis. V tlačovom zákone napriek pripomienkam vydavateľov pretlačil právo na odpoveď, ktoré už stihol využiť, aj keď pôvodne vyhlasoval, že nie je určené pre politikov.

SaS: Strážili sme poctivo

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) touto cestou oceňuje prácu všetkých, ktorí vo voľbách do VÚC zastupovali stranu vo volebných komisiách. To, že SaS obsadila takmer všetky okrskové komisie, splnilo svoj účel. Ukázalo sa, že na závažné porušenie zákona o voľbách do samospráv poukázali práve nominanti SaS.

SaS: Sme na správnej ceste

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) ďakuje za podporu, ktorú jej dali občania vo voľbách do VÚC. Získala 5, 87% hlasov zúčastnených voličov, čo je viac ako v ktoromkoľvek z doterajších prieskumov verejnej mienky.
Archív