Denník SaS

Naše komunikačné oddelenie každý deň píše súhrn mediálnych výstupov. Obsahuje naše tlačové správy, články, blogy atď. Ak chcete tento súhrn dostávať, prihláste sa na jeho odber.
Prihlásiť sa do Denníka SaS
Sloboda a Solidarita SASKÁRI POKOPE V BANSKEJ BYSTRICI Slovensko opäť môže byť tigrom Európy. Treba ale riešiť prúsery tejto vlády, navrhnúť a presadiť konkrétne opatrenia. Presne o to nám ide.
SaS sa do volieb zatiaľ chystá sama, na kongrese o taktike nerozhodne
Páči sa 127 ľuďom,
komentárov: 50
Sloboda a Solidarita JE MI Z TOHO ZLE Je absurdné kritizovať bývalého člena vlády za to, že vyrokoval nižšiu cenu. Ja to robím celý život. Robila som to vo vlastnej firme, robím to v domácnosti. Čo je na tom zlé? Z čoho mi je naozaj zle, je fakt, že vláda sa tvári, že problém rieši. Stále však nedoriešila ani len fakt, či jej návrh zákona pôjde v skrátenom konaní. A z toho mi je naozaj zle.
Faktická poznámka - J. Kiššová 17.4.2015
Páči sa 234 ľuďom,
komentárov: 27

Víťazstvo Freša - dobrý signál pre SaS

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) s potešením prijala správu o tom, že občania Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) zvolili za nového župana Pavla Freša. Jednoznačne tak dali STOP bezbrehému míňaniu peňazí z rastúceho dlhu, typickému pre populistov zo SMERu.

Premiér bohatne na úkor médií a slobody prejavu

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) so zhnusením sleduje, ako premiér Robert Fico bohatne vďaka tlačovému zákonu a na úkor slobody médií.Premiér Fico si presadil tlačový zákon so sankciami pre médiá, ktoré v demokratickom svete nemajú obdobu a vystaval si na tom slušný biznis. V tlačovom zákone napriek pripomienkam vydavateľov pretlačil právo na odpoveď, ktoré už stihol využiť, aj keď pôvodne vyhlasoval, že nie je určené pre politikov.

SaS: Strážili sme poctivo

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) touto cestou oceňuje prácu všetkých, ktorí vo voľbách do VÚC zastupovali stranu vo volebných komisiách. To, že SaS obsadila takmer všetky okrskové komisie, splnilo svoj účel. Ukázalo sa, že na závažné porušenie zákona o voľbách do samospráv poukázali práve nominanti SaS.

SaS: Sme na správnej ceste

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) ďakuje za podporu, ktorú jej dali občania vo voľbách do VÚC. Získala 5, 87% hlasov zúčastnených voličov, čo je viac ako v ktoromkoľvek z doterajších prieskumov verejnej mienky.
Archív