Napíšte nám

Navštívte nás

Sloboda a Solidarita Letná tipovačka: Vyskočí Ivo Nesrovnal z SDKÚ do Siete?
Sieť chce za bratislavského primátora Iva Nesrovnala z SDKÚ
Páči sa 8 ľuďom,
komentárov: 19
Sloboda a Solidarita Minister školstva Peter Pellegrini sa možno pokúsi presadiť zmenu ústavného zákona o dlhovej brzde, aby mohol učiteľom na budúci rok zvýšiť platy, píše denník SME. To už im pán minister vedia zvýšiť platy len za cenu krachu štátu?
Pellegrini by zmenil ústavný zákon, aby učiteľom zvýšil platy
Páči sa 42 ľuďom,
komentárov: 32
Sloboda a Solidarita Skvelý postreh! Karol Sudor, novinár: Používa sa argument, že niektoré zvieratá sú premnožené a treba ich regulovať. Juraj Lukáč, náčelník zoskupenia VLK: Zaujímavé je, že regulujú len tie zvieratá, ktoré sa dajú jesť alebo znamenajú nejakú významnú trofej.
Juraj Lukáč: Nie developeri, ale my sme na vine
Páči sa 149 ľuďom,
komentárov: 22

Víťazstvo Freša - dobrý signál pre SaS

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) s potešením prijala správu o tom, že občania Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) zvolili za nového župana Pavla Freša. Jednoznačne tak dali STOP bezbrehému míňaniu peňazí z rastúceho dlhu, typickému pre populistov zo SMERu.

Premiér bohatne na úkor médií a slobody prejavu

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) so zhnusením sleduje, ako premiér Robert Fico bohatne vďaka tlačovému zákonu a na úkor slobody médií.Premiér Fico si presadil tlačový zákon so sankciami pre médiá, ktoré v demokratickom svete nemajú obdobu a vystaval si na tom slušný biznis. V tlačovom zákone napriek pripomienkam vydavateľov pretlačil právo na odpoveď, ktoré už stihol využiť, aj keď pôvodne vyhlasoval, že nie je určené pre politikov.

SaS: Strážili sme poctivo

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) touto cestou oceňuje prácu všetkých, ktorí vo voľbách do VÚC zastupovali stranu vo volebných komisiách. To, že SaS obsadila takmer všetky okrskové komisie, splnilo svoj účel. Ukázalo sa, že na závažné porušenie zákona o voľbách do samospráv poukázali práve nominanti SaS.

SaS: Sme na správnej ceste

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) ďakuje za podporu, ktorú jej dali občania vo voľbách do VÚC. Získala 5, 87% hlasov zúčastnených voličov, čo je viac ako v ktoromkoľvek z doterajších prieskumov verejnej mienky.