Sloboda a Solidarita VNÍMAVÝ A CÍTIACI PREMIÉR "Vnímať a cítiť" nestačí. Došlo k niekoľkým trestným činom, ktoré treba vyšetriť, vinníkov potrestať a okradnutých odškodniť. Vnímanie a cítenie sú síce super, ale kto sa z nich kedy najedol?
Fico podporil vyšetrovanie Váhostavu. Opozícia podala trestné oznámenie
Páči sa 168 ľuďom,
komentárov: 74
Sloboda a Solidarita SASKÁRI NA VÝCHODE Si z východu, zaujímaš sa o zahraničnú politiku a chceš sa dozvedieť viac? Uvidíme sa dnes o 18:00 v Košiciach.
Rozhovory o zahraničnej politike 3 - Vplyv EÚ a NATO na zahraničnú politiku SR
Páči sa 14 ľuďom,
komentárov: 0

Víťazstvo Freša - dobrý signál pre SaS

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) s potešením prijala správu o tom, že občania Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) zvolili za nového župana Pavla Freša. Jednoznačne tak dali STOP bezbrehému míňaniu peňazí z rastúceho dlhu, typickému pre populistov zo SMERu.

Premiér bohatne na úkor médií a slobody prejavu

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) so zhnusením sleduje, ako premiér Robert Fico bohatne vďaka tlačovému zákonu a na úkor slobody médií.Premiér Fico si presadil tlačový zákon so sankciami pre médiá, ktoré v demokratickom svete nemajú obdobu a vystaval si na tom slušný biznis. V tlačovom zákone napriek pripomienkam vydavateľov pretlačil právo na odpoveď, ktoré už stihol využiť, aj keď pôvodne vyhlasoval, že nie je určené pre politikov.

SaS: Strážili sme poctivo

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) touto cestou oceňuje prácu všetkých, ktorí vo voľbách do VÚC zastupovali stranu vo volebných komisiách. To, že SaS obsadila takmer všetky okrskové komisie, splnilo svoj účel. Ukázalo sa, že na závažné porušenie zákona o voľbách do samospráv poukázali práve nominanti SaS.

SaS: Sme na správnej ceste

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) ďakuje za podporu, ktorú jej dali občania vo voľbách do VÚC. Získala 5, 87% hlasov zúčastnených voličov, čo je viac ako v ktoromkoľvek z doterajších prieskumov verejnej mienky.
Archív