Napíšte nám

Navštívte nás

Sloboda a Solidarita NAKONIEC JU DAL DOLE Nepodarilo sa mu to na prvýkrát. Ani na druhýkrát. A ak by sa mu to nepodarilo na tretíkrát, podarilo by sa mu to na štvrtýkrát.
Sulík prehovoril o páde vlády: Dzurinda sa chcel zbaviť Radičovej, bolo to strašné svinstvo!
Páči sa 176 ľuďom,
komentárov: 85
Sloboda a Solidarita KORUPCIA JE RAKOVINOU SPOLOČNOSTI 32% respondentov prieskumu považuje za najzávažnejší problém Slovenska korupciu. Náš boj proti nej pokračuje, ďalej budeme na ňu upozorňovať a odkrývať škandály, ktoré ľudí oberajú o ťažko zarobené peniaze.
Slováci by poslali SaS do parlamentu, stopku by dostala SDKÚ
Páči sa 395 ľuďom,
komentárov: 80
Sloboda a Solidarita ÚRADNÍK PADOL, POKRAČUJEME V BOJI PROTI KORUPCII Sme radi, že vláda splnila jednu z našich požiadaviek, hoci pán Senčák sa mal porúčať už dávno. Kým sa však proti praktikám Smeru v zdravotníctve nezmobilizovala verejnosť a časť opozície vrátane SaS, Robertovi Ficovi prehrešky tohto úradníka vôbec neprekážali. V boji za očistu verejného života budeme pokračovať!
Vláda odvolala Martina Senčáka z funkcie na ministerstve zdravotníctva
Páči sa 143 ľuďom,
komentárov: 20

Víťazstvo Freša - dobrý signál pre SaS

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) s potešením prijala správu o tom, že občania Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) zvolili za nového župana Pavla Freša. Jednoznačne tak dali STOP bezbrehému míňaniu peňazí z rastúceho dlhu, typickému pre populistov zo SMERu.

Premiér bohatne na úkor médií a slobody prejavu

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) so zhnusením sleduje, ako premiér Robert Fico bohatne vďaka tlačovému zákonu a na úkor slobody médií.Premiér Fico si presadil tlačový zákon so sankciami pre médiá, ktoré v demokratickom svete nemajú obdobu a vystaval si na tom slušný biznis. V tlačovom zákone napriek pripomienkam vydavateľov pretlačil právo na odpoveď, ktoré už stihol využiť, aj keď pôvodne vyhlasoval, že nie je určené pre politikov.

SaS: Strážili sme poctivo

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) touto cestou oceňuje prácu všetkých, ktorí vo voľbách do VÚC zastupovali stranu vo volebných komisiách. To, že SaS obsadila takmer všetky okrskové komisie, splnilo svoj účel. Ukázalo sa, že na závažné porušenie zákona o voľbách do samospráv poukázali práve nominanti SaS.

SaS: Sme na správnej ceste

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) ďakuje za podporu, ktorú jej dali občania vo voľbách do VÚC. Získala 5, 87% hlasov zúčastnených voličov, čo je viac ako v ktoromkoľvek z doterajších prieskumov verejnej mienky.
Archív