Napíšte nám

Navštívte nás

Sloboda a Solidarita Receptúra 16.044: "Halušky zemiakové. Halušky zemiakové v prášku, voda, masť, soľ. Vodu zmiešame so zmesou, a po uvarení prelejeme masťou." Keď sa pani Zmajkovičová postará, aby naše deti prestali kŕmiť v školských jedálňach takýmito svinstvami, pozrieme sa inou optikou aj na jej súčasný záťah proti školským bufetom.
Čo prinesie Zmajkovičovej návrh deťom? Napríklad bravčovú masť miesto celozrnného pečiva.
Páči sa 121 ľuďom,
komentárov: 27
Sloboda a Solidarita ANGELA, PROSÍM, VYDRŽTE Angela, vydržte, prosím, tlak Francúzska, Talianska, Španielska a ďalších nezodpovedných krajín na poľavenie z rozpočtovej nezodpovednosti, inak sa celý projekt Európskej únie zrúti ako domček z karát.
Výzva Richarda Sulíka Angele Merkelovej
Páči sa 132 ľuďom,
komentárov: 16
Sloboda a Solidarita Efektívnosť, transparentnosť, kontrola. To sú priority SaS, ktoré budú napĺňať naši nominanti v komunálnych voľbách. Sme jediná strana, ktorá svoje hodnoty na celoštátnej úrovni dôsledne presadzuje aj v regiónoch. Vrátane toho, že so Smerom, ktorý sa nehanbí zneužívať štátne prostriedky na vybranú podporu svojich miestnych pašov, nebudeme spolupracovať nikde.
Ľubomír Galko v tablet.tv
Páči sa 62 ľuďom,
komentárov: 8

Víťazstvo Freša - dobrý signál pre SaS

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) s potešením prijala správu o tom, že občania Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) zvolili za nového župana Pavla Freša. Jednoznačne tak dali STOP bezbrehému míňaniu peňazí z rastúceho dlhu, typickému pre populistov zo SMERu.

Premiér bohatne na úkor médií a slobody prejavu

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) so zhnusením sleduje, ako premiér Robert Fico bohatne vďaka tlačovému zákonu a na úkor slobody médií.Premiér Fico si presadil tlačový zákon so sankciami pre médiá, ktoré v demokratickom svete nemajú obdobu a vystaval si na tom slušný biznis. V tlačovom zákone napriek pripomienkam vydavateľov pretlačil právo na odpoveď, ktoré už stihol využiť, aj keď pôvodne vyhlasoval, že nie je určené pre politikov.

SaS: Strážili sme poctivo

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) touto cestou oceňuje prácu všetkých, ktorí vo voľbách do VÚC zastupovali stranu vo volebných komisiách. To, že SaS obsadila takmer všetky okrskové komisie, splnilo svoj účel. Ukázalo sa, že na závažné porušenie zákona o voľbách do samospráv poukázali práve nominanti SaS.

SaS: Sme na správnej ceste

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) ďakuje za podporu, ktorú jej dali občania vo voľbách do VÚC. Získala 5, 87% hlasov zúčastnených voličov, čo je viac ako v ktoromkoľvek z doterajších prieskumov verejnej mienky.